Pressemeddelelse december 2018

Glædelig jul og godt nytår.

Her sidst på året vil vi gerne have lov at rose alle de frivillige og ønsker dem en god jul og håbe I kommer godt ind i det nye år. Der skal også lyde en tak til alle der som hjælpermed vores   mange Facebook grupper, lægger artikler ind på vægen, hjælper med at rådgive borger som har problemer med deres sag og andre spørgsmål som tynger dem.

Så kan vi takke journalisten Søren Dahl for at skrive gode avisartikler om Behandl os ordentligt og Allan Olsen som har gjort opmærksom på overfor fagforeninger og andre at Behandl os ordentligt gør et godt stykke arbejde for dem på overførelsesindkomst. – Vi har fået meget ros for vores hjemmeside og mange har sagt det er der og pr. mail man får den bedste oplysning ros til alle der opsætter hjemmesiden, finder diverse stof til hjemmeside og skriver en masse artikler til vores nyhedsbrev og får sendt det ud til flere tusinde modtager. – En tak til alle der deler og spreder opslag i vores grupper og alle andre grupper på Facebook. – Vi takker ligeledes de mange sagsbehandlere, rådgivere og advokater som kontakter os for at kunne vejlede borgerne på bedste måde …

Kort fortalt om 2018, der er endnu flere (rigtigt mange) som nu har set Behandl os ordentligt og som siger at vi er den eneste forening som hjælper folk, når de ikke kan finde svar andre stedet. Igen i år vil vi hjælpe rigtigt mange til at få en god juleaften, da vi har fået midler fra en stor fond. Det gør vi ved at dele julehjælp ud til så mange som muligt.

Behandl os ordentligt kan konstatere at der er ingen ting der er blevet bedre for de folk vi hjælper og repræsenter, der er allerede noget nu vi kan se der bliver meget være i 2019, nemlig ghettoplanen, det vil ramme mange hårdt og måske skærpende love inden for områderne som berøre dem på overførselsindkomst og andre i form af nedskæringer på det økonomiske og tilskud som boligstøtte. For uden det vil der kunne forventes andre tiltag som gør at flere bliver kriminaliseret pga. de ingen steder, har at sove eller oprettede politizoner mv.

I 2019 vil vi forsætte og endda sætte tempoet lidt op. Vi vil bestræbe os for at komme rundt til så mange byer som muligt. Vi håber fortsat på at kunne levere en god rådgivning så hurtigt som muligt og at vi kan få gang i vores projekt vedrørende Anderledes Boformer som vil være et alternativ til alle dem som rammes af ghettoplanen

Behandl os ordentligt takker for 2018 og siger på gensyn i 2019